• HOME

• PRESENTACIÓ

• ÀREES

JURÍDICA
FISCAL
LABORAL
AUDITORIES

• CONTACTE

LEXEL ESTUDI LEGAL és un despatx multidisciplinari dedicat a l'assessorament, recolzament i assistència legal i tributària a PYMES i a particulars, en les diverses àrees del dret i de l’economia, que compta amb un equip de professionals entre advocats, economistes i graduats socials, amb una dilatada i contrastada experiència en les referides àrees.

LEXEL ESTUDI LEGAL aporta als seus clients la suma de sinergies de les diferents àrees especialitzades que formen la seva organització interna, vetllant per tal d’ oferir una assistència eficaç, independent i rigorosa. Aquest caràcter multidisciplinari facilita treballar i assessorar de manera coordinada, la qual cosa permet a la vegada donar les solucions més adequades a la necessitat i singularitat de cada client, al mateix temps que un servei personalitzat.

Uns dels objectius de LEXEL ESTUDI LEGAL és crear valor als negocis dels seus clients, aprofitant les seves experiències i coneixements. La preparació, el rigor i la feina en equip són fonamentals en aquesta tasca.


 

Rbla. Catalunya, 38, 6º I Tel. 93 215 01 05 I Fax 93 215 91 44 I 08007 Barcelona I info@lexel.es I © 2010. Politica de privacitat